60d3113d7afb7377924129.png

Recenzije o fitanu.com

ocjena:4.96

9 339recenzije

MARTES SPORT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

web iconfacebookinstagram

MARTES SPORT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

facebookinstagram
60d3113d7afb7377924129.png

Recenzije o fitanu.com

5.0

9 339recenzije

MARTES SPORT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

web iconfacebookinstagram

MARTES SPORT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

  • fitanu.com
facebookinstagram

Idi na stranicu

NIP: 5471791682

Najpopularniji proizvodi

Filtrirajte ocjene tvrtke

tm-star
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • current language - plPL
  • current language - enEN
  • current language - csCS
  • current language - roRO
  • current language - skSK
  • about 1 hour ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Marzena

    tm-star

    5.0

    Oferta produktów jest bardzo "na czasie", polecam bo warto tu kupować.

  • about 1 hour ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Krzysztof

    tm-star

    5.0

    Wachlarz produktów jest szeroki. Od ubrań, dodatków do sprzętu czy akcesoriów. Jako wierny klient wracam i z chęcią zapłacę za tak niskie ceny. Dostawa wg ustalonego planu. Trzymacie poziom jeśli chodzi o stronę i oby tak dalej.

  • about 2 hours ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Beata

    tm-star

    5.0

    Szybka reakcja i szybka dostawa. Moją uwagę przykuła szeroka oferta produktów. Łatwa w obsłudze i przyjazna strona. Rzetelna informacja o cenach, niskich jak nigdzie.

  • about 2 hours ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Karol

    tm-star

    5.0

    Najwyższa ocena dla sklepu za taką nowoczesną stronę. Dostawa była bardzo punktualna. Moją uwagę zwróciła wyjątkowo szeroka oferta fajnych produktów. Niskie ceny przyciągają jak miód do ulu.

  • about 3 hours ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Robert

    tm-star

    5.0

    Lubię sobie coś wyszukać zwłaszcza w takiej niskiej cenie. Łatwo się przeklikuje poszczególne kategorie, zakupy robi się sprawnie. Rzetelna informacja i dostawa na czas. Doskonała i zróżnicowana oferta, warto sprawdzić.

  • about 3 hours ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Przemysław

    tm-star

    5.0

    Porządek i logiczna prezentacja artykułów na stronie. Jest świetnie. Czas dostawy jest rewelacyjny. Jako klient doceniam tak szeroką ofertę tego sklepu. Każdy chciałby oszczędzić, tutaj ceny na to pozwalają.

  • about 4 hours ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Małgorzata

    tm-star

    5.0

    Zakupy i dostawa bez żadnego problemu. Polecam Waszej uwadze bardzo ciekawą i szeroką ofertę sklepu oraz atrakcyjne ceny.

  • about 4 hours ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    TOMASZ

    tm-star

    5.0

    Nie mam uwag, strona mi się podoba. Dostawa idealnie w punkt i bardzo mnie to cieszy. Można znaleźć wiele perełek w dobrych cenach. Z pewnością tutaj wrócę kolejny raz. Jedna z najlepszych ofert produktów na rynku.

  • about 4 hours ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Artur

    tm-star

    5.0

    Jeśli chodzi o dostawę to inne sklepy powinny wziąć przykład. Jest uporządkowana pod każdym względem i wizualnie bardzo udana. Te ceny przyciągają mnie jak magnes. Niebanalna oferta wartościowych produktów jest godna uwagi polecenia. No taka dobrze skrojona oferta zaspokoi gusta każdego klienta. Tutaj warto wydać pieniądze. Ceny nie zwalają z nóg. Punktualność się ceni, brawo. Łatwa w obsłudze i prosta dla każdego.

  • about 4 hours ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Tadeusz

    tm-star

    4.0

    Podziwiam taką rzetelną terminowość dostawy. Potrafią przyciągnąć klientów, znają się na rzeczy bo oferta jest interesująca. Jest estetyczna i taka uporządkowana. Takie tanie zakupy to prawdziwa okazja.

  • about 4 hours ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Andrzej

    tm-star

    5.0

    Zaskakująco szybka dostawa, świetnie.

  • about 5 hours ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Sylwia

    tm-star

    5.0

    Nigdzie nie znajdziecie tak imponującej oferty marek premium. Polecam.

  • about 5 hours ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Katarzyna

    tm-star

    5.0

    Raz spróbujesz tutaj i już będziesz kochać te niskie ceny zawsze.

  • about 5 hours ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Katarzyna

    tm-star

    5.0

    Dostawa w moim przypadku na następny dzień od złożenia zamówienia.

    Syn zadowolony

  • about 6 hours ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Yevhen

    tm-star

    5.0

    Jest przystępna w nawigowaniu, zakupy robi się na stronie w prosty sposób.

  • about 6 hours ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Karina

    tm-star

    5.0

    Z przyjemnością mogę pochwalić za szeroką i nietuzinkową ofertę. Super ceny, szybka dostawa. Polecam !!!

  • about 6 hours ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Nina

    tm-star

    5.0

    Rzetelna informacja o cenach, niskich jak nigdzie. Od przeglądania, przez wybór i zakupy- wszystko jest bardzo łatwe na tej stronie. Ta oferta jest naprawdę bardzo imponująca, wiele marek w jednym miejscu. Paczka już następnego dnia była u mnie.

  • about 6 hours ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Dawid

    tm-star

    5.0

    Strona bardzo do mnie przemawia, logiczna i spójna.

  • about 6 hours ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Jolanta

    tm-star

    5.0

    Wyprzedzają innych w temacie szybkich dostaw zamówienia. Najszybsza dostawa, jak dla mnie. Strona jest bardzo czytelna i ładna. Widząc tak ciekawą ofertę produktową, nie dziwię się, że tak chętnie tu kupuję ;-) Idealny produkt w rozsądnej cenie to okazja.

  • about 6 hours ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Ewa

    tm-star

    5.0

    To jest mój sklep, to jest oferta z moich marzeń. Dużo dobrych produktów do wyboru.

  • about 17 hours ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Izabela

    tm-star

    4.0

    Rzetelna informacja i dostawa na czas. Każdy, najbardziej wybredny klient ucieszy się z tak ciekawej oferty. No kto nie lubi promek, rabatów i niskich cen? Strona sklepu jest przykładem dobrze zaprojektowanej strony.

  • about 17 hours ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Jagoda

    tm-star

    5.0

    Ta strona wydaje się być czytelna dla każdego klienta. Każdy klient doceni tak ciekawą ofertę. Sprawnie, profesjonalnie i na czas. No kto nie lubi promek, rabatów i niskich cen?

  • about 19 hours ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Pawel

    tm-star

    5.0

    Przemyślana i dobrze wykonana strona. Dobra cena, to niska cena. Tyle w temacie, polecam. Polecam Waszej uwadze bardzo ciekawą i szeroką ofertę sklepu. Zrobili mi dzień tak szybką dostawą.Dobre ceny na wyprzedażach,produkty dobrej jakości

  • about 21 hours ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Mariusz

    tm-star

    5.0

    To jest moim skromnym zdaniem oferta modelowa, na pięć z plusem. Zgodnie z informacją, tak właśnie lubię.

  • about 21 hours ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Aneta

    tm-star

    5.0

    Pracownicy nie tracą czasu, szybko wysłali do mnie. Sklep oferuje klientom ciekawy asortyment. Niskie ceny przyciągają jak miód do ulu. Sklep na tej stronie jest bardzo dobrze poukładany.

  • about 22 hours ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Łukasz

    tm-star

    5.0

    Dobry grafik to projektował bo jest niesamowicie estetyczna. Asortyment jest z pewnością ciekawy i niedrogi. Nawet po zmianie adresu dostawy nie było problemu. Markowe rzeczy w fajnej cenie.

  • about 22 hours ago

    1

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Andrzej

    tm-star

    5.0

    Ta oferta jest naprawdę bardzo imponująca, wiele marek w jednym miejscu. Nie mam uwag, strona jest bardzo przejrzysta i spójna. Pora porzucić drożyznę i zacząć kupować w niskich cenach te same produkty. Szybko dostarczono, załoga sklepu działa odrazu.

  • about 23 hours ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Łukasz

    tm-star

    5.0

    Łatwo się przeklikuje poszczególne kategorie, zakupy robi się sprawnie. Szybko doszło moje zamówienie i super mnie to cieszy. Doskonała i zróżnicowana oferta, warto sprawdzić. Rzetelna informacja o cenach, niskich jak nigdzie.

  • about 23 hours ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Agata

    tm-star

    5.0

    Wysyłka była świetnie zorganizowana, sprawnie i na czas. Jest przystępna w nawigowaniu, zakupy robi się na stronie w prosty sposób. To jest sklep na każdą kieszeń, zwłaszcza moją ;-) Jak to się mówi: do wyboru, do koloru. Super.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Jerzy

    tm-star

    5.0

    Najlepsi z najlepszych w sprawnej dostawie. Nigdzie nie znajdziecie tak imponującej oferty marek premium. Polecam. Oszczędzają bogaci i nam się opłaci. Ceny bardzo atrakcyjne. Oceniam tę stronę bardzo wysoko.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Paweł

    tm-star

    5.0

    Potrafią przyciągnąć klientów, znają się na rzeczy bo oferta jest interesująca. Super szybko zrealizowano moje zamówienie.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Elżbieta

    tm-star

    5.0

    Strona jest bardzo czytelna i ładna. Rzetelna informacja i dostawa na czas. Z pewnością tutaj wrócę kolejny raz. Jedna z najlepszych ofert produktów na rynku. Idealny produkt w rozsądnej cenie to okazja.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Radosław

    tm-star

    5.0

    Sprawnie, profesjonalnie i na czas.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Krzysztof

    tm-star

    4.0

    Z przyjemnością mogę pochwalić za szeroką i nietuzinkową ofertę. Jest uporządkowana pod każdym względem i wizualnie bardzo udana. Niepokonani mistrzowie sprawnej dostawy, tak trzymać. Takie tanie zakupy to prawdziwa okazja.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Renata

    tm-star

    5.0

    Widząc tak ciekawą ofertę produktową, nie dziwię się, że tak chętnie tu kupuję ;-) Paczka już następnego dnia była u mnie. Przejrzysta, kolorystycznie przyjemna i praktyczna strona. Ceny są przyzwoite, dla każdego.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Weronika

    tm-star

    5.0

    Różnorodność w ofercie mile zaskakuje. Ostatnie sztuki można kupić bardzo tanio. Nowoczesna, responsywna i bardzo użyteczna strona. Mnóstwo informacji w jednym miejscu. Logistyka jest naprawdę godna podziwu.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Maria

    tm-star

    5.0

    Ceny są wspaniałe, zachęcają do zakupów. Na tle innych sklepów to ten dostarcza mega szybko. Cieszy mnie taka różnorodność oferty. Ciekawie zaprojektowana strona ułatwia wyszukiwanie produktów.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    JOANNA

    tm-star

    5.0

    Oferta zawiera markowe ubrania i sprzęty. Tutaj wiem, że nie przepłacam. Od zamówienia do dostarczenia było naprawdę sprawnie. Bardzo łatwo szuka się produktów na tak przyjaznej stronie.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Michał

    tm-star

    5.0

    Oferta sklepu zasługuje na uwagę. Tutaj zdecydowanie nie jest drogo.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Bogumiła

    tm-star

    5.0

    Oferta zaspokoi najbardziej wybrednych. Ceny są przystępne a produkty wspaniałe.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Patrycja

    tm-star

    5.0

    Szybko zrealizowane zamówienie, skorzystałam z letniej zniżki dzięki czemu zaoszczędziłam dodatkowo pare zł :) polecam

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Agnieszka

    tm-star

    5.0

    Polecam z uwagi na szybki czas realizacji. Zebrane w jednym miejscu, najepsze marki i pordukty. Wyjątkowo łatwa obsługa stronki to mega plus dla mnie. Daję najwięcej gwiazdek za przystępne ceny.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Beata

    tm-star

    5.0

    Stronka wygląda tak samo dobrze na komputerze czy smartfonie, fajnie się szuka ofert. Sklep ma szeroką ofertę marek premium. Bardzo atrakcyjne sezonowe obniżki. No wielkie pozytywne zaskoczenie, dostawa ekspresowa.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Robert

    tm-star

    5.0

    Ceny zaskakują bardzo pozytywnie. NIgdzie nie ma tak szerokiej oferty, super. Bardzo łatwo jest tu wyszukać to, co jest interesujące, opisy są bardzo przydatne. Bardzo szybko zorganizowana dostawa zamówienia.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Bożena

    tm-star

    5.0

    Sklep oferuje bardzo ciekawy asortyment sportowych ubrań i akcesoriów. Często można upolować fajną okazję cenową. Szybkość działania i mega szybka dostawa to atut tego sklepu. Zakupy na takiej przejrzystej stronie sprawiają mi prawdziwą frajdę.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Irmina

    tm-star

    5.0

    Zaskoczyła mnie tak szeroka oferta tego sklepu. Super. Ceny zachęcają do zakupów. Strona jest bardzo przyjazna i łatwa w obsłudze. Potwierdzam, że dostawa jest bardzo sprawna.

  • 2 days ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Mateusz

    tm-star

    5.0

    Ubrania, sprzęt i akcesoria- super oferta.

  • 2 days ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Łukasz

    tm-star

    5.0

    Nie lubię czekać a tu nie muszę bo dostawa jest błyskawiczna. Polecam i się zachwycam, jest mega szybka i intuicyjna. W jednym miejscu tyle interesujących produktów. Nie za drogo, tak akurat jeśli mowa o cenie.

  • 2 days ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    JOLANTA

    tm-star

    5.0

    Mają bardzo dobrze zorganizowaną dostawę. Ceny są naprawdę umiarkowane. Ta strona znacząco się wyróżnia na tle innych w tej branży. Sklep zadbał dobrze o to aby oferta była zróżnicowana.

  • 2 days ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Jakub

    tm-star

    5.0

    Dobra promocja na buty Jack Wolfskin. Odbiór osobisty w Starym Browarze Poznań. Zbyt duży rozmiar zamówionych butów zwróciłem bez problemu i otrzymałem zwrot pieniędzy na konto bankowe.

  • 2 days ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Norbert

    tm-star

    5.0

    Bardzo sprawnie zrealizowana przesyłka. Atrakcyjna cena skłoniła mnie do zakupu. Zdjęcia, wyraźna czcionka i przyjazne kolory ułatwiają wybór. Taka oferta to przyciąga skutecznie klientów.

  • 2 days ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Romana

    tm-star

    5.0

    Zakupy na takiej przejrzystej stronie sprawiają mi prawdziwą frajdę. Warto u nich zamawiać, bo działają błyskawicznie. Ceny są znacznie niższe niż w innych sklepach. Taka oferta to murowane zadowolenia klienta.

  • 2 days ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Norbert

    tm-star

    5.0

    Ok Polecam Fitanu bo tu się kupuje w dobrej cenie. Wszystko w porządku, dostawa bardzo sprawna. Dzięki tak szerokiej ofercie, każdy klient znajdzie to, co lubi. Oceniam stronkę bardzo wysoko, jest ciekawa i przyjazna. Dużo kupuję i mało płacę.

  • 2 days ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Hubert

    tm-star

    5.0

    Zakres oferty jest w sam raz, nie za szeroki ale też nie za mały. Ceny są raczej niskie, nie jest drogo.

  • 2 days ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Teresa

    tm-star

    5.0

    Na tle innych sklepów to ten dostarcza mega szybko. Tyle fajnych ofert w jednym miejscu, stronka jest mega przyjazna. Kupujcie bo nigdzie taniej nie znajdziecie. Cieszy mnie taka różnorodność oferty.

  • 2 days ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Karolina

    tm-star

    5.0

    Ceny są przystępne. Bardzo różnorodne produkty i ciekawe marki. Szybka realizacja zamówienia. Super.

  • 2 days ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Anna

    tm-star

    5.0

    Super oferty, ekspresowa wysyłka

  • 2 days ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Beata

    tm-star

    5.0

    Ciekawe miejsce dla fanów i amatorów aktywności sportowych. Markowe produkty w przystępnej cenie. Ucieszyła mnie tak szybka dostawa. Wszystkie funkcje i kategorie są bardzo czytelne.

  • 2 days ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Ewelina

    tm-star

    5.0

    Praktyczne filtry ułatwiają wybór odpowiednich produktów z szerokiej gamy. Bez zbędnego oczekiwania, natychmiastowa przesyłka. Lubię tu kupować bo ceny są niższe. Muszę przyznać, że oferta produktów jest bardzo atrakcyjna.

  • 2 days ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Marian

    tm-star

    5.0

    Oferta imponująca jak dla mnie. Nowoczesna, responsywna i bardzo użyteczna strona. Mnóstwo informacji w jednym miejscu. Cena jest dobra w stosunku do jakości.

  • 2 days ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Janina

    tm-star

    5.0

    Dobra struktura artykułów na stronie. Szuka się z przyjemnością. Dostawa na czas, zgodna z zamówieniem. Rewelacja, bez zbędnych nerwów. Oferta zawiera markowe ubrania i sprzęty. Duży rabat przy większych zakupach.

  • 2 days ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Jakub

    tm-star

    5.0

    Tutaj kupuje sie ze wzgledu na cene. Strona slaba. Opisy artykulow slabe, a dzial oblugi klienta to kompromitacja, nie ma bladego pojecia o asortymencie.. Czas oczekiwania na dostawe kilka dni, ale informuja o tym od poczatku. Dostawa platna, ale przy poziomie przecen i tak sie to oplaca kupujacemu. Jesli wiesz czego szukasz, o lepsze ceny trudno w innych sklepach. Kupilem markowa odziez za 30% ceny pierwotnej.

  • 2 days ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Małgorzata

    tm-star

    5.0

    Każdy znajdzie coś w swoim budżecie. Reakcja godna podziwu, przesyłka szybko była u mnie. Nowoczesna i praktyczna strona. Sklep ma w ofercie wiele ciekawych ubrań, akcesoriów i sprzętów.

  • 2 days ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Dorota

    tm-star

    5.0

    Polecam, m.in. ze względu na ekspresowe dostawy, bez dodatkowych opłat. Tutaj zdecydowanie nie jest drogo. To moja ulubiona strona do zakupów, wracam regularnie. Wszystko, co niezbędna dla aktywności fizycznej mozna tutaj kupić.

  • 2 days ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Patrycja

    tm-star

    5.0

    Różnorodność w ofercie mile zaskakuje. Wszystko jest tam, gdzie powinno być. Super strona do polecenia i zakupów. Jak w szwajcarskim zegarku, dosłownie. Cena jest dobra w stosunku do jakości.

  • 2 days ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Katarzyna

    tm-star

    5.0

    Daję najwięcej gwiazdek za przystępne ceny. Oferta jest bardzo różnorodna a marki produktów premium. Nie lubię czekać a tu nie muszę bo dostawa jest błyskawiczna. Najlepsza strona do zakupów ever.

  • 2 days ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Damian

    tm-star

    5.0

    Wysyłka momentalna, rzeczy ładne ale nie które rozmiary nie takie jak trzeba .zwrot powinienem być bezpłatny

  • 2 days ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Małgorzata

    tm-star

    5.0

    Ta strona to prawdziwa wizytówka rzetelnego sklepu. Piękna i przejrzysta. Taka oferta to murowane zadowolenia klienta. Potwierdzam, że paczka dotarła w tempie błyskawicznym. Ceny są przystępne.

  • 2 days ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Jaroslaw

    tm-star

    2.0

    Sklep dzialacszybko, dostawa troche wolniej i nie zasze sa zacfree pacxkomaty tulko odbiory Orlen i sobie szukaj bo adres nic nie mowi, jacszukalem dlugo odbioru i okazuje sie ze 3 kamienice maja ten sam adres

  • 2 days ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Joanna

    tm-star

    5.0

    Polecam, m.in. ze względu na ekspresowe dostawy, bez dodatkowych opłat. Tempo realizacji zamówienia jest imponujące. Przyjemna, szeroka oferta dla fanów i amatorów bycia FIT. Już za pierwszym razem łatwo jest się tutaj odnaleźć. Cieszy mnie fakt, że nie przepłacam.

  • 2 days ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Marcin

    tm-star

    5.0

    Bardzo dobry sklep.

  • 2 days ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    HANNA

    tm-star

    5.0

    Szybkość działania i mega szybka dostawa to atut tego sklepu. Szeroka i ciekawa oferta na stronie ucieszy każdego. Wiem coś o stronach i ta jest naprawdę doskonale skonfigurowana. Można tutaj kupić fajne rzeczy w dobrej cenie.

  • 2 days ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Marcin

    tm-star

    5.0

    Jest OK

  • 2 days ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Magdalena

    tm-star

    5.0

    Extra punkty za taką świetną stronkę. Ubrania, sprzęt i akcesoria- super oferta. Na wyprzedaży ceny są jeszcze niższe, polecam. No wielkie pozytywne zaskoczenie, dostawa ekspresowa.

  • 2 days ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Monika

    tm-star

    5.0

    Ciekawe produkty znanych marek.

  • 2 days ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Paweł

    tm-star

    5.0

    Strona jest estetyczna, przyjazna i praktyczna. Wszystko zgodnie z planem. Polecam Fitanu bo tu się kupuje w dobrej cenie. Oferta jest zróżnicowana pod względem produktów.

  • 3 days ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Tomasz

    tm-star

    5.0

    Oferta sklepu zasługuje na uwagę.

  • 3 days ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Marta

    tm-star

    5.0

    Terminowość dostaw jest doskonała. Nie tylko ubrania ale buty i sprzęty. Intuicyjna strona i wszystko w jednym miejscu. Wracam tu często bo jest tanio.

  • 3 days ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Artema

    tm-star

    5.0

    Strona wygląda bardzo profesjonalnie. Nie tylko ubrania ale buty i sprzęty. Ceny są niskie jak na takie markowe rzeczy. Bardzo szybko zorganizowana dostawa zamówienia.

  • 3 days ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Bernadetta

    tm-star

    5.0

    Każdy amator sportu znajdzie coś dla siebie.

  • 3 days ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Daria

    tm-star

    5.0

    Zamówiony towar przyszedł ekspresowo. Super serwis. Doskonale przygotowana oferta z ciekawymi markami. Strona internetowa jest bardzo użyteczna i prosta w obsłudze. Ceny są naprawdę umiarkowane.

  • 3 days ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Zbigniew

    tm-star

    5.0

    Szybka dostawa jest mega ważna, tegn sklep to rozumie.

  • 3 days ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    jakub

    tm-star

    4.0

    Dostawa bardzo szybka. Produkt zgodny z zamówieniem. Czytelna i zrozumiała korespondencja

  • 3 days ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Mariusz

    tm-star

    5.0

    To są ceny na każdą kieszeń. Piękna szata graficzna strony to dodatkowy atut. W tym sklepie oferowane produkty są bardzo ciekawe i różnorodne. Postawili wysoko poprzeczkę, jeśli chodzi o dostawę.

  • 3 days ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Nela

    tm-star

    5.0

    Stronka wygląda tak samo dobrze na komputerze czy smartfonie, fajnie się szuka ofert. Termin dostawy zawsze jest zgodny z podaną informacją. Wszystko, co niezbędna dla aktywności fizycznej mozna tutaj kupić. Lubię tu kupować bo ceny są niższe.

  • 3 days ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Agnieszka

    tm-star

    5.0

    Ceny są wspaniałe, zachęcają do zakupów. Oferta jest bardzo różnorodna a marki produktów premium. Jest dobrze zaprojektowana a zdjęcia są doskonałej jakości. To był najszybszy czas dostawy, gorąco polecam.

  • 3 days ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    DOROTA

    tm-star

    5.0

    Stronka jest bardzo przyjazna, estetyczna i łatwa w nawigacji. Ten sklep oferuje naprawdę przyzwoite ceny.

  • 3 days ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Magdalena

    tm-star

    5.0

    Rabaty i obniżki są tutaj na dzień dobry. Ciekawy sklep z jeszcze ciekawszą ofertą.

  • 3 days ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Sebastian

    tm-star

    5.0

    Od ubrań przez rowery i sprzęt sportowy. Ceny są w sam raz, można sobie pozwolić.

  • 3 days ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Justyna

    tm-star

    5.0

    Ceny zaskakują bardzo pozytywnie. Dobrze skrojona oferta dla klienta. Paczka dotarła do mnie we wskazanym terminie. Ta strona to ogromna oszczędność czasu dla klienta, wszystko w jednym miejscu.

  • 3 days ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Izabela

    tm-star

    5.0

    Ceny zachęcają do zakupów. Strona wygląda ciekawie i estetycznie, ma dobre opisy. Postawili wysoko poprzeczkę, jeśli chodzi o dostawę. Oferta dla poszukujących nie tylko ubrań ale i sprzętu sportowego.

  • 3 days ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Błażej

    tm-star

    5.0

    Szybka realizacja zamówienia. Super.

  • 3 days ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Zdzisław

    tm-star

    5.0

    Wyjątkowo łatwa obsługa stronki to mega plus dla mnie. Tutaj wiem, że nie przepłacam. Oferta zaspokoi najbardziej wybrednych. Polecam z uwagi na szybki czas realizacji.

  • 3 days ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    KrzysztoF

    tm-star

    5.0

    Świetnie zaprojektowana strona pomaga w zakupach.

  • 3 days ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    MARCIN

    tm-star

    5.0

    Ceny są znacznie niższe niż w innych sklepach. Zebrane w jednym miejscu, najepsze marki i pordukty. Dostawa na czas, zgodna z zamówieniem. Rewelacja, bez zbędnych nerwów. Praktyczne filtry ułatwiają wybór odpowiednich produktów z szerokiej gamy.

  • headset icon
    Ova je recenzija u postupku posredovanja.
  • 3 days ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Bartek

    tm-star

    5.0

    Warto kupić w takiej cenie. Szybka dostawa, sprawna obsługa. Polecam. Oferta sklepu zasługuje na uwagę. Ta strona znacząco się wyróżnia na tle innych w tej branży.

  • 3 days ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Marek

    tm-star

    5.0

    Tu jest taniej niż w innych sklepach. Zakupione produkty dotarły do mnie błyskawicznie.

  • 3 days ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Ania

    tm-star

    5.0

    Atrakcyjna cena skłoniła mnie do zakupu. Bardzo sprawnie zrealizowana przesyłka. Strona jest bardzo przyjazna i łatwa w obsłudze. Sklep oferuje bardzo ciekawy asortyment sportowych ubrań i akcesoriów.

  • 4 days ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Dawid