632074842ef19096779363.png

Recenzije o gomez.hr/hr

ocjena:4.87

17 127recenzije

Gomez je online modna kuća koja nudi odjeću, obuću, torbice i dodatke najboljih premium brendova. Uđite u svijet ekskluzivnih i brendiranih proizvoda.

GOMEZ SPÓŁKA AKCYJNA POZNAN

web iconfacebook iconfacebook icon

GOMEZ SPÓŁKA AKCYJNA POZNAN

facebookinstagram
632074842ef19096779363.png

Recenzije o gomez.hr/hr

4.9

17 127recenzije

GOMEZ SPÓŁKA AKCYJNA POZNAN

web iconfacebook iconfacebook icon

GOMEZ SPÓŁKA AKCYJNA POZNAN

  • gomez.hr/hr
facebookinstagram

Gomez je online modna kuća koja nudi odjeću, obuću, torbice i dodatke najboljih premium brendova. Uđite u svijet ekskluzivnih i brendiranih proizvoda.

Idi na stranicu

Tomasza Drobnika 4

60-693Poznań

NIP: 9721248769

Filtrirajte ocjene tvrtke

tm-star
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • current language - hrHR
  • current language - roRO
  • current language - enEN
  • current language - bgBG
  • current language - elEL
  • current language - itIT
  • current language - huHU
  • current language - deDE
  • current language - skSK
  • current language - ltLT
  • current language - plPL
  • current language - csCS
  • current language - slSL
  • 1 day ago

    thumb-up icon

    Maciek

    current language - pl
    tm-star

    1.0

    Prve dvije narudžbe realizirane vrlo brzo. Treći "kompletan" tjedan dana. Ako je nekome stalo do vremena, ne preporučam!

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    izabela

    current language - pl
    tm-star

    5.0

    Impresioniran sam kako su lijepo upakirane moje kupovine. Jedan od najboljih timova za korisničku podršku. Sviđa mi se ova trgovina zbog super brze dostave. Trgovina nudi artikle vrhunske kvalitete i razumne popuste.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Monika

    current language - pl
    tm-star

    5.0

    Drago mi je što mogu pohvaliti tako sjajnu uslugu. Dostava je bila tako brza, to je super! Vrlo svestrano pakiranje za kasniju upotrebu. Potpuno moderna, aplikacija radi dobar posao.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Ela

    current language - pl
    tm-star

    5.0

    Pakiranje je dovoljno i praktično. Shopping liga prvaka. Najbolja usluga, otvoren i ljubazan prema kupcima. Ne znam što bi bilo bez Gomeza? ;-)

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Nadiia

    current language - pl
    tm-star

    5.0

    Način pakiranja mi je jako simpatičan, sve je kako treba. Originalna i vrlo cool odjeća, trgovina medalja.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Artur

    current language - pl
    tm-star

    5.0

    Dostave su uvijek na vrijeme, potvrđujem i preporučujem ovu trgovinu.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Anna

    current language - pl
    tm-star

    5.0

    Paket je čist i dobro zaštićen sadržaj. Organizacija dostave je ovdje uzorna, bravo! Način pakiranja je promišljen i ekološki. Cool. Briga o kupcima je visoka. Dajem ti zlatnu medalju. Savršeno mjesto za ugodnu kupovinu.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Maciej Dąbrowski

    current language - pl
    tm-star

    5.0

    Dobro zaštitno i estetsko pakiranje.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Tomasz

    current language - pl
    tm-star

    5.0

    Sve je u redu.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Dorota

    current language - pl
    tm-star

    5.0

    Trgovina je napravila odličan posao s estetskim pakiranjem. Isporuka prema planu. Veliki plus za to. Jako mi se sviđaju brendovi i to što je veliki izbor. Ambalaža je dostatna, a ujedno i estetska. Dobro pripremljena i pozitivna usluga korisnicima.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Tomasz

    current language - pl
    tm-star

    5.0

    Nema kašnjenja, na vrijeme kao i obično u Gomezu. S takvim pakiranjem kupnja je odmah ugodnija. Izuzetna usluga, dragi ljudi, jako to cijenim. Zahvaljujući aplikaciji imam pristup novostima i informacijama o popustima.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Remigiusz

    current language - pl
    tm-star

    5.0

    Ovdje mi uvijek sve dostave bez dugog čekanja. Ambalaža je pažljivo osmišljena. Drago mi je što mogu pohvaliti ovako profesionalnu uslugu. Jedna od najboljih trgovina sa jako dobro pripremljenom ponudom. Čak ni nakon promjene adrese nije bilo problema. Paket je bio sigurno zapakiran, primjeren sadržaju. Drago mi je što mogu pohvaliti ovako profesionalnu uslugu. Jedna od najboljih trgovina sa jako dobro pripremljenom ponudom.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Monika

    current language - pl
    tm-star

    5.0

    Imam samo najbolje servisno iskustvo. Ambalaža je pažljivo osmišljena. Kako je lijepo biti iznenađen tako brzom isporukom. Zahvaljujući aplikaciji imam pristup novostima i informacijama o popustima.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    S.

    current language - pl
    tm-star

    5.0

    Premija.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Krzysztof

    current language - pl
    tm-star

    5.0

    Vrlo prijateljska politika povrata.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Justyna Dowgwiłłowicz

    current language - pl
    tm-star

    5.0

    Zaslužuju pohvale kada su isporuke u pitanju. Tako treba. Izdržljiva kutija, može se ponovno koristiti. Visoka kultura rada, odličan servisni tim trgovine. Vrlo lijepa aplikacija, proizvodi su dobro opisani.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Anna

    current language - pl
    tm-star

    5.0

    Pristup kupcu s poštovanjem i kulturom danas je rijetkost. Impresioniran je koliko su pažljivo i pažljivo pakirani proizvodi. Od narudžbe do isporuke prošao je 1 dan. Prije se moralo ići u inozemstvo, sada je Gomez taj koji ima sve :-)

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Karolina

    current language - pl
    tm-star

    5.0

    Brinu o kupcima i brzo dostavljaju narudžbu.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Mariusz

    current language - pl
    tm-star

    5.0

    Nema problema s raspakiravanjem, promišljeno pakiranje. U Gomezu su isporuke glatke i brze. Dajem najvišu ocjenu za uslugu. Pet zvjezdica. Ovdje možete kupiti najljepšu odjeću i još mnogo toga.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Magdalena

    current language - pl
    tm-star

    5.0

    Dobra usluga, ljubazni ljudi.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Agnieszka

    current language - pl
    tm-star

    5.0

    Uslugu ocjenjujem kao vrlo profesionalnu. Stigao mi je još jedan paket u lijepoj ambalaži. Moja voljena trgovina, danas naručujem, a sutra imam ;-) Sve je ovdje na vidiku ... super trgovina.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Anna

    current language - pl
    tm-star

    4.0

    Usluga je svakako pouzdana. Potvrđujem da je sve brzo isporučeno.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Izabela

    current language - pl
    tm-star

    5.0

    Sutradan je isporučeno. Dobro pakiranje i jednostavno otvaranje i izvlačenje sadržaja. Brz kontakt sa servisom iznimno olakšava stvar. Konkurentne cijene su velika prednost. Ponuda je također impresivna.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    jakubkossowski1976

    current language - pl
    tm-star

    3.0

    Muške rukavice.Veličina za dijete od 5 godina

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Ewelina

    current language - pl
    tm-star

    5.0

    Ljubazna i profesionalna usluga je veliki plus. Zaista, dostava je super brza. Pakiranje sadržaja daleko nadmašuje moja očekivanja. Iz ove aplikacije kupujem najudobniju odjeću.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Grzegorz

    current language - pl
    tm-star

    2.0

    Jadno, dugo se čeka.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Sebastian

    current language - pl
    tm-star

    5.0

    Sadržaj je lijepo zaštićen.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Dorota

    current language - pl
    tm-star

    5.0

    Razina usluge je vrlo visoka, neka tako i ostane. Sviđa mi se ova trgovina samo zbog super brze dostave narudžbi.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Katarzyna

    current language - pl
    tm-star

    5.0

    Potresni su kada je u pitanju brza dostava. Dobro i lijepo zapakirana kupovina, jako sam zadovoljna. Jako me se dojmila služba za korisnike. Ovo je moj omiljeni dućan. Zauvijek :-)

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Adrian

    current language - pl
    tm-star

    5.0

    Zaposlenici su super predani i pozitivni. Vrijedno je uzeti primjer iz ove trgovine. Super učinkovita dostava. Pakiranje je super, lako se otvara, dobra ideja ;-) Cijenim najtočniji opis odjeće i obuće, super.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Anna

    current language - pl
    tm-star

    5.0

    Moja je narudžba brzo isporučena, osoblje trgovine radi odmah. Pakiranje je stvarno impresivno. Za svaku je pohvalu ovako stručan tim. Za vikend, za posebne prilike, ovdje možete kupiti razne lijepe stvari.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Katarzyna

    current language - pl
    tm-star

    5.0

    Sve u redu, bez nepotrebnog odugovlačenja i čak vrlo brzo.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Katarzyna

    current language - pl
    tm-star

    2.0

    Dugo vrijeme isporuke

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Beata

    current language - pl
    tm-star

    5.0

    Dajem dodatne bodove jer je tako pametno upakiran.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Piotr

    current language - pl
    tm-star

    4.0

    Zajamčena najbrža dostava samo od Gomeza. Ambalaža izgleda super. Ova količina poznatih brendova je zaista impresivna.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Joanna

    current language - pl
    tm-star

    5.0

    Sve na 5 :)

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    DARIUSZ

    current language - pl
    tm-star

    5.0

    Cool kutija usklađena s veličinom proizvoda, baš po mjeri. Veliki plus za učinkovitu dostavu. Različiti proizvodi i veliki raspon cijena, za svakoga.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Robert

    current language - pl
    tm-star

    5.0

    Sve na najvišoj razini 👍

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Rafał Polecam ten ...

    current language - pl
    tm-star

    5.0

    Jako dobar kontakt sa servisom i sve OK. Ambalaža je OK, estetska, čista i otporna na drobljenje. Vjerujem da je vrijeme isporuke bilo uzorno. Trgovina od povjerenja, zanimljiva i moderna odjeća, preporučam.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    joanna olearczyk

    current language - pl
    tm-star

    5.0

    Tako brza dostava uz narudžbu. Takve stvari samo u Gomezu. Ovakav način pakiranja preporučam uvijek i svugdje. Sa ovom trgovinom imam samo dobra iskustva. Jako mi se sviđa ova odjeća, pristojna je i po dobrim cijenama.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Akeksandra

    current language - pl
    tm-star

    5.0

    Povrat proizvoda se rješava brzo.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Joanna

    current language - pl
    tm-star

    5.0

    Moj kontakt s osobljem bio je super pozitivan. Vrijeme isporuke bilo je uzorno. Pakiranje je vrlo estetsko, kao za poklon.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    anna

    current language - pl
    tm-star

    5.0

    Savršeno organiziran tim. Proces usluge je dotjeran do svakog detalja. Izvrsna usluga, moje kupovine su isporučene brzo. Dajem dodatne bodove jer je tako pametno upakiran. Ovo pakiranje "radi posao". Online kupnja proizvoda može se obaviti ovdje bez rizika.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Grzegorz

    current language - pl
    tm-star

    5.0

    Majstori učinkovite logistike ;-) Pristup kupcu je uzoran. Daje dodatne bodove za tako dobro pakiranje. Otkad poznajem Gomeza, više ne idem u galeriju.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Robert

    current language - pl
    tm-star

    5.0

    Jedinstveno mjesto s dobrom uslugom. Vrlo učinkovita dostava i brza kupnja bili su kod mene. Ambalaža je impresivna, promišljena i sadržaj se lako uklanja. Veliki izbor, zanimljivi brendovi, originalni proizvodi.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Grzegorz

    current language - pl
    tm-star

    5.0

    Potvrđujem da je sve isporučeno na vrijeme.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Ewelina

    current language - pl
    tm-star

    5.0

    Vrlo kratko vrijeme čekanja na isporuku. Vrlo učinkovit proces pružanja usluga korisnicima. cool!!! Ne samo da su moje kupovine bile lijepo zapakirane. Ako tražite modernu i markiranu odjeću, ovdje je najveći izbor.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Paweł

    current language - pl
    tm-star

    1.0

    Vrlo dugo vrijeme čekanja na povrat novca.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Agata Krowiak

    current language - pl
    tm-star

    5.0

    Rok isporuke je kratak, sljedeći dan su moji proizvodi već bili kod mene. Pakiranje je toliko estetsko da bi ga bilo šteta pokvariti ;-) Osoblje je jako ljubazno i profesionalno. U galerijama je samo sranje, ovdje su lijepe i moderne stvari.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    aneta Jaros pizzer...

    current language - pl
    tm-star

    5.0

    Ambalaža izgleda odlično, može se ponovno koristiti. Razina usluge je najviša koju poznajem.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Joanna Wojciechowska

    current language - pl
    tm-star

    5.0

    Gomez je brz kao puma ;-) i brzo donosi. Cijenim takvu profesionalnost u usluzi. Trgovina jako pazi na način pakiranja. Savršeno mjesto za ugodnu kupovinu.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Danuta

    current language - pl
    tm-star

    5.0

    Vrlo učinkovita i brza dostava proizvoda. Ovakav način pakiranja čini mi se najprikladnijim. Kao kupac potvrđujem da je usluga odlična. Ovdje možete pronaći markiranu haljinu za malo novca.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Sławomir

    current language - pl
    tm-star

    3.0

    Supruzi sam naručio donje rublje za Djeda Božićnjaka i dan danas nemam informaciju kada će biti. Neugodna je situacija naručiti nešto drugo samo da biste to dobili...

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Andrzej

    current language - pl
    tm-star

    1.0

    Za dovršetak narudžbe potrebno je više od tjedan dana. Tek nakon mog maila nešto se pomaknulo. Usporedbe radi, tamo sam također naručivao iz Modiva, cijela transakcija je trajala 48 sati

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Ewa

    current language - pl
    tm-star

    5.0

    Ekspresna dostava, nitko ne voli čekati ;-)

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Małgorzata

    current language - pl
    tm-star

    5.0

    Svjetski prvaci u čvrstoj ambalaži. Moj paket je stigao gotovo odmah. Izuzetna usluga i uspješna kupovina, preporučam. Cijenim tako impresivnu ponudu poznatih i cijenjenih brendova.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Karol

    current language - pl
    tm-star

    2.0

    Nedostaje pošiljka. Nema kontakta sa servisom.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Aleksandra

    current language - pl
    tm-star

    5.0

    Lideri najbrže dostave :-) Služba za korisnike me oduševila svojom energijom. Cool kutija odabrana za veličinu kupnje. Toliko lijepe odjeće na jednom mjestu, super trgovina!!!

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Danuta

    current language - pl
    tm-star

    5.0

    Izdržljiva kutija i vrlo zanimljiv način pakiranja. Poštuju prava kupaca, to vrijedi cijeniti. Ali iznenađenje, tako brza dostava, lijepo od vas. Moje kupnje su prošle glatko.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    marek

    current language - pl
    tm-star

    5.0

    Odlična usluga, brza dostava. Odgovarajuće pakiranje je dodatni plus. Pravi ljudi na pravom mjestu. Rijetko koja trgovina ima tako dobru aplikaciju.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Daria

    current language - pl
    tm-star

    2.0

    Gospođa na blagajni u salonu je dosta simpatična.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Anna

    current language - pl
    tm-star

    5.0

    Brze isporuke! Ovo je moj omiljeni dućan. Proces pružanja usluga korisnicima iznimno je učinkovit. Ambalaža je dodatni, lijepi element moje kupovine. Moj ormar puca, ali stalno se vraćam ovamo po još stvari.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Arkadiisz

    current language - pl
    tm-star

    5.0

    Brzina isporuke mojih proizvoda bila je impresivna.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Jacek

    current language - pl
    tm-star

    5.0

    Brza dostava iz trgovine. Preporučam. Odjel korisničke službe jako se trudi.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Katarzyna

    current language - pl
    tm-star

    5.0

    Moji su proizvodi isporučeni nevjerojatno brzo. Sadržaj je bio stvarno dobro zaštićen. Postavili su visoku razinu usluge, bravo! Ovdje možete puno uštedjeti zahvaljujući lijepim popustima, preporučujem.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    aneta

    current language - pl
    tm-star

    5.0

    Najbolji primjerak iz ove trgovine. Super učinkovita dostava. Moj kontakt s osobljem bio je izuzetno ugodan. Ovo nije obična ambalaža, to je neka čarolija ;-) Uspješna kupovina je veliko zadovoljstvo, preporučam je svima.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Agnieszka

    current language - pl
    tm-star

    5.0

    Paket je bio propisno zapakiran, za mene je to bio pun pogodak. Profesionalni pristup klijentu. Kako je lijepo iznenaditi kupca brzom dostavom. Često imam prave popuste, zato volim kupovati ovdje.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Paulina

    current language - pl
    tm-star

    5.0

    Lijepo pakiranje je veliki plus, estetika oduševljava. Izuzetna, ljubazna i profesionalna usluga. Ekspresna dostava kao i uvijek :-) Najviše cijenim prijateljsku i logičnu aplikaciju.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Agnieszka

    current language - pl
    tm-star

    5.0

    preporučam

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Ewelina

    current language - pl
    tm-star

    5.0

    Ambalaža je izuzetno lijepa. Dostave su uvijek na vrijeme, što sa zadovoljstvom potvrđujem. Dajem najvišu ocjenu za uslugu. Dragulj među trgovinama odjećom, preporučam.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Aleksandra

    current language - pl
    tm-star

    5.0

    To je tako praktična opcija s ovim pakiranjem poklona. Imam kroasan na licu jer je dostava brzo stigla. Fokus na kupca je super profesionalan. Veliki izbor, zanimljivi stilovi i boje. Dobra trgovina. Wolford kvaliteta nikada ne razočara. Ponude su lijepe i savršeno usklađene.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    MAGDALENA

    current language - pl
    tm-star

    5.0

    preporučam

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Katarzyna

    current language - pl
    tm-star

    5.0

    Ambalaža je savršeno prilagođena veličini proizvoda. Bez kašnjenja, na vrijeme, kao i uvijek u Gomezu.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Arkadiusz

    current language - pl
    tm-star

    5.0

    Kupac je ovdje najvažniji. Hvala :-) Primjer savršeno organizirane dostave. Pakiranje je toliko estetsko da ga vrijedi istaknuti. Vjerodostojnost opisa proizvoda velika je pomoć.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Bianka

    current language - pl
    tm-star

    5.0

    Briga o kupcima je visoka. Cijenim i preporučam.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Katarzyna

    current language - pl
    tm-star

    5.0

    Sljedeće kupovine stigle su mi u prekrasnom paketu. Sve je u redu. Paket je bio kod mene sljedeći dan. Volim koristiti vašu aplikaciju.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Karolina

    current language - pl
    tm-star

    5.0

    Zaposlenici znaju svoj posao i jako dobro savjetuju.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Wiola

    current language - pl
    tm-star

    5.0

    Dajem pet zvjezdica jer oni to zaslužuju.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    PAULINA

    current language - pl
    tm-star

    5.0

    Takvu korisničku uslugu mogu pohvaliti cijelo vrijeme.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Małgorzata

    current language - pl
    tm-star

    5.0

    Sadržaj paketa bio je pravilno osiguran. Dostava je bila vrlo brza. Standardi usluge u ovoj trgovini su visoki. Mogla sam kupiti najljepšu odjeću u ovoj aplikaciji.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Ewelina

    current language - pl
    tm-star

    5.0

    Organizacija službe za korisnike je uzorna. Moje su kupovine bile lijepo zapakirane. Vrlo učinkovita dostava i uvijek aktualne informacije. S pouzdanjem mogu preporučiti ovu trgovinu svakome.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Martyna

    current language - pl
    tm-star

    5.0

    Primjer savršenog shopping pakiranja. Takvo brzo izvršenje naloga postoji samo u Gomezu. Za mene savršen dućan, rado mogu pohvaliti. Jako se trude održati dobar kontakt s kupcem.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Ania

    current language - pl
    tm-star

    5.0

    cool! Volim gomeza! Brza dostava i izvrsna korisnička podrška.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Małgorzata

    current language - pl
    tm-star

    5.0

    Ovo je primjer pravilnog pakiranja. Učinkovito, profesionalno i u skladu s dobivenim informacijama.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Izabela

    current language - pl
    tm-star

    5.0

    Za svaku je pohvalu ovako energična i simpatična ekipa. Pakiranje je OK, lijepo i postojano. Sve je isporučeno na vrijeme tako da nema problema. Atraktivna trgovina s mega širokim asortimanom proizvoda.

  • 1 day ago

    thumb-up icon
    thumb-up icon

    Jadwiga

    current language - pl
    tm-star

    3.0

    Usluga dobra, dostava brza ali što se tiče povlačenja - tragedija!

  • 1 day ago

    thumb-up icon