60191efbb7299117656885.png

Recenzije o R-GOL.com

ocjena:4.88

120 157recenzije

Internetowy Sklep Piłkarski R-GOL.com rozwija się niesamowicie dynamicznie, a nasze doświadczenie w branży oraz pasja sprawiają, że jako dystrybutor światowych marek (dostępne są u nas m.in. katalogi koncernów Nike i adidas oraz Puma, a ponadto dystrybuujemy takie marki jak Mizuno, Joma czy Asics) i producent odzieży sportowej własnej marki R-GOL, mamy coraz mocniejszą pozycję. Nowa odsłona eSklepu, która wystartowała wraz z mistrzostwami świata w Brazylii, jest w pełni dostosowana do urządzeń mobilnych. Jesteśmy w tej kwestii prekursorem na polskim rynku. To dzięki mobilności każdy piłkarz, nieważne, czy amator, czy profesjonalista, może się u nas zaopatrzyć w sprzęt piłkarski z komórki, z tabletu czy z komputera; z autobusu, z szatni czy zza biurka. W ten sposób zmieniliśmy świat piłkarskich zakupów. R-GOL.com to jednak nie tylko sklep piłkarski online, w którym znajdziesz buty piłkarskie i piłki nożne albo koszulki ulubionych klubów piłkarskich, takich jak – Real Madryt, FC Barcelona, Manchester United lub City, Chelsea, Bayern Monachium czy Borussia Dortmund. Tak mogłoby się wydawać, ale… tak nie jest! Dostępne są u nas nie tylko piłkarskie korki dla dzieci, juniorów i dla dorosłych, ale i inne rodzaje obuwia piłkarskiego na wszystkie nawierzchnie, choćby halówki i turfy – buty o podeszwie FG, SG, AG, TF, IC oraz IN. Uff… To chyba wszystko.

R-GOL Sp. z o. o. (dawniej R-GOL Marcin Radziwon Sp. Komandytowa)

web iconfacebook iconfacebook icontiktokyoutube

R-GOL Sp. z o. o. (dawniej R-GOL Marcin Radziwon Sp. Komandytowa)

facebookinstagramtiktokyoutube
60191efbb7299117656885.png

Recenzije o R-GOL.com

4.88

120 157recenzije

R-GOL Sp. z o. o. (dawniej R-GOL Marcin Radziwon Sp. Komandytowa)

web iconfacebook iconfacebook icontiktokyoutube

R-GOL Sp. z o. o. (dawniej R-GOL Marcin Radziwon Sp. Komandytowa)

  • R-GOL.com
facebookinstagramtiktokyoutube

R-GOL.com je nogometna trgovina s više od 20 godina iskustva. Mi smo najveća trgovina u Poljskoj i jedna od najvažnijih trgovina u Europi. Od 2000. godine radimo s velikom strašću i stečeno iskustvo pretvaramo u daljnje uspjehe. Tijekom dva desetljeća našeg djelovanja puno se toga promijenilo – od male lokalne trgovine smo se transformirali u međunarodnu tvrtku koja svoje usluge pruža u nekoliko zemalja Starog kontinenta. No, to nije promijenilo ono što je u osnovi našeg djelovanja - svakom klijentu posvećujemo posebnu pažnju, jer znamo da je nogomet najvažnija sporedna stvar na svijetu. Surađujemo s najvećim nogometnim brendovima kao što su adidas, Nike, Puma, New Balance i drugi. U našoj trgovini nogometaši će – bez obzira na svoju razinu – pronaći ono što im je potrebno za igranje nogometa. Obuća, odjeća, dodatna oprema, dodaci prehrani - lista ponuđenih proizvoda je vrlo duga, a svakim danom nastojimo proširiti asortiman kako bismo što bolje zadovoljili potrebe naših kupaca. U R-GOL.com-u se fokusiramo na inovacije, zbog čega – u korak s vremenom – svojim kupcima nudimo moderna rješenja u području online i offline kupovine. Naša web stranica je napravljena na način da je odabir novih kopački ili dresova lak, jednostavan i zabavan. Nije važno koristite li zaslon računala, radije kupujete putem pametnog telefona ili možda želite razgovarati sa savjetnikom u jednoj od naših šest stacionarnih trgovina - važno je da ćete to učiniti na R-GOL.com bez ikakvih problema!

Idi na stranicu

Górka 3D

14-100Ostróda

NIP: 7412132944

Najpopularniji proizvodi

Filtrirajte ocjene tvrtke

tm-star
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • current language - skSK
  • current language - enEN
  • current language - bgBG
  • current language - ukUK
  • current language - ruRU
  • current language - csCS
  • current language - elEL
  • current language - plPL
  • current language - roRO
  • current language - hrHR
  • current language - huHU
  • current language - deDE
  • current language - esES
  • current language - slSL
  • current language - trTR

about 12 hours ago

thumb-up icon

Mikołaj

current language - pl
tm-star

5.0

Neposredna obrada naloga. Brzo, do točke i točke. Ništa više ne treba reći. Paket je stigao netaknut. Super zaštita. Ova radnja je petarda, ima sve što mi treba. 🔥

swap iconPrikaži originalnu recenziju

about 13 hours ago

thumb-up icon

anonim

current language - pl
tm-star

5.0

Zapravo, transakcija je prošla glatko. Nevjerojatno brza i točna isporuka. Nemam se na što žaliti. Brzo i efikasno, što je način na koji mi se najviše sviđa. 🔥

swap iconPrikaži originalnu recenziju

1 day ago

thumb-up icon

Wiktoria

current language - pl
tm-star

5.0

Nema kašnjenja u isporuci. 💪

swap iconPrikaži originalnu recenziju

1 day ago

thumb-up icon

Patrycja

current language - pl
tm-star

5.0

Nemam komentara, izvršenje naloga je bilo vrlo učinkovito.

swap iconPrikaži originalnu recenziju

2 days ago

thumb-up icon

Joanna

current language - pl
tm-star

5.0

Vrijeme čekanja prema informacijama na web mjestu. ❤️Proizvod je pakiran uredno i točno. Izvrsna komunikacija i stvarno profesionalna usluga. Lijepo društvo, ispunili su većinu mojih očekivanja. Preporučiti!👍️

swap iconPrikaži originalnu recenziju

2 days ago

thumb-up icon

Ula

current language - pl
tm-star

5.0

Brzo ispunjavaju zapovijedi. Moja pošiljka je propisno spakirana. Jedinstvena usluga. Super. Općenito, sve je u redu, nemam se na što žaliti.

swap iconPrikaži originalnu recenziju
comment icon

Komentar prodavatelja

Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że zamówienie spełniło Pani oczekiwania. Zapraszamy ponownie! Drużyna R-GOL.com

2 days ago

thumb-up icon

Monika

current language - pl
tm-star

5.0

Sve kako je opisano. Brza poštarina. Rukavice za golmane za djecu s vezom - vrlo dobre kvalitete. Preporučiti

swap iconPrikaži originalnu recenziju
comment icon

Komentar prodavatelja

Serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że rękawice bramkarskie z haftem spełniły oczekiwania. Zapraszamy ponownie! Drużyna R-GOL.com

2 days ago

thumb-up icon

Darek

current language - pl
tm-star

5.0

Odlična usluga, vrlo brz odgovor. Nemam primjedbi na ambalažu, preporučujem je. Trenutna isporuka. Vrlo brza obrada naloga. Preporučiti.👍️

swap iconPrikaži originalnu recenziju

3 days ago

thumb-up icon

Pawel

current language - pl
tm-star

5.0

Tvrtka nudi puno opcija plaćanja i to mi se sviđa kod njih.

swap iconPrikaži originalnu recenziju
comment icon

Komentar prodavatelja

Dzięki za pozytywny feedback! Cieszymy się, że różnorodność form zapłaty przypadła Panu do gustu. Zapraszamy ponownie! Drużyna R-GOL.com

3 days ago

thumb-up icon

Rafał

current language - pl
tm-star

5.0

Vrijeme isporuke je u skladu s podacima navedenim na web stranici.

swap iconPrikaži originalnu recenziju

3 days ago

thumb-up icon

EWa

current language - pl
tm-star

5.0

Sve je prošlo vrlo glatko, preporučujem. Paket je sigurno pakiran i prema sadržaju. Učinkovita i prijateljska korisnička usluga. Uspješna kupovina i ugodna usluga. Vrijedan.

swap iconPrikaži originalnu recenziju

3 days ago

thumb-up icon

Magdalena

current language - pl
tm-star

5.0

Paket je brzo stigao na navedenu adresu. Moje kupnje bile su solidno zapakirane i pošiljka je stigla bez oštećenja. Veliki plus za zapošljavanje kompetentnih ljudi. Super komunikacija i trenutna poštarina. Roba kako je opisano. ❤️👍️

swap iconPrikaži originalnu recenziju

3 days ago

thumb-up icon

Karolina

current language - pl
tm-star

5.0

Čvrsto pakiran paket, izdržljivo pakiranje. Super, sve na vrijeme. Velika usluga, želiš se vratiti ovdje. I razina usluge i kvaliteta robe su najbolji.

swap iconPrikaži originalnu recenziju

3 days ago

thumb-up icon

Małgorzata

current language - pl
tm-star

5.0

Bilo je ugodno iznenađenje što je moj paket dostavljen sljedeći dan.

swap iconPrikaži originalnu recenziju
comment icon

Komentar prodavatelja

Dziękujemy za pozytywny komentarz! Cieszymy się, że przesyłka dotarła tak szybko. Zapraszamy do kolejnych zakupów! Drużyna R-GOL.com

3 days ago

thumb-up icon

Dawid

current language - pl
tm-star

5.0

Trenirka je sjajna i vrlo lijepa.

Preporučiti.

swap iconPrikaži originalnu recenziju
comment icon

Komentar prodavatelja

Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że dres przypadł Panu do gustu. Zapraszamy ponownie! Drużyna R-GOL.com

3 days ago

thumb-up icon

Jakub

current language - pl
tm-star

5.0

Da je usluga posvuda ovakva, svijet bi bio puno ljepše mjesto.

swap iconPrikaži originalnu recenziju

3 days ago

thumb-up icon

Natalia

current language - pl
tm-star

5.0

Paket je u izvrsnom stanju. Nema kašnjenja u isporuci. Stvarno im možete vjerovati, izvrsni su u rješavanju svih problema. Preporučiti. Kupovina u ovoj trgovini je hit! Već sam stalna mušterija. 💯

swap iconPrikaži originalnu recenziju

3 days ago

thumb-up icon

Grażyna

current language - pl
tm-star

5.0

Mega točnost, što mi je jako bitno.

swap iconPrikaži originalnu recenziju
comment icon

Komentar prodavatelja

Serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że nasza punktualność spełniła Pani oczekiwania. Zapraszamy ponownie! Drużyna R-GOL.com

3 days ago

thumb-up icon

Adam

current language - pl
tm-star

5.0

Savršeno upakirani proizvodi. Stigli su sigurno.

swap iconPrikaži originalnu recenziju
comment icon

Komentar prodavatelja

Dzięki za pozytywny feedback! Super, że produkty dotarły bezpiecznie. Do zobaczenia przy kolejnych zakupach! Drużyna R-GOL.com

3 days ago

thumb-up icon

Tomek

current language - pl
tm-star

5.0

Mega brzo vrijeme odziva usluge. Paket je stigao vrlo brzo. Proizvodi su pažljivo pakirani i izgledaju estetski ugodno u isto vrijeme. Ispravan rad. Usklađenost isporučene narudžbe s ponudom.

swap iconPrikaži originalnu recenziju

3 days ago

thumb-up icon

Marek

current language - pl
tm-star

5.0

Vrlo pouzdan i profesionalan pristup kupcu. Paket je stigao netaknut. Super zaštita. Šokiran sam što su tako brzo obradili moju narudžbu. Paket sam primio bez ikakvog odgađanja.

swap iconPrikaži originalnu recenziju

3 days ago

thumb-up icon

Klaudia

current language - pl
tm-star

5.0

Transakcija bez muke, imaju puno mogućnosti plaćanja. Pošiljka u savršenom stanju. Paket je stigao po planu. Ukratko, vrlo sam zadovoljan suradnjom s ovom trgovinom.

swap iconPrikaži originalnu recenziju

3 days ago

thumb-up icon

Paweł

current language - pl
tm-star

5.0

Brzina obrade naloga je pohvalna. Pažljivo upakiran paket, preporučujem. Bila je to vrlo dobra kupovina. Sigurno ću im se vratiti više puta.

swap iconPrikaži originalnu recenziju

3 days ago

thumb-up icon

Mateusz

current language - pl
tm-star

5.0

Stvarno vam mogu preporučiti kupovinu u ovoj trgovini, briljantnu uslugu. 🔥🚀💪

swap iconPrikaži originalnu recenziju

3 days ago

thumb-up icon

Zbigniew

current language - pl
tm-star

5.0

Bezrezervno.

swap iconPrikaži originalnu recenziju

3 days ago

thumb-up icon

Bartosz

current language - pl
tm-star

5.0

💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 Izvrsno pakiranje, i što je najvažnije, ekološko. Roba mi je stigla u tren oka.

swap iconPrikaži originalnu recenziju

3 days ago

thumb-up icon

Jolanta

current language - pl
tm-star

5.0

Sve je u redu s pošiljkom. Sve po planu. Zaposlenici su vrlo pristojni i pristojni. Tvrtka vrijedna pažnje.

swap iconPrikaži originalnu recenziju

3 days ago

thumb-up icon

Borys

current language - pl
tm-star

5.0

UNDEFINED

swap iconPrikaži originalnu recenziju

3 days ago

thumb-up icon

Katarzyna

current language - pl
tm-star

5.0

Sve pouzdano isporučeno.

swap iconPrikaži originalnu recenziju

3 days ago

thumb-up icon

Jakub

current language - pl
tm-star

5.0

Nažalost, prometne gužve su pukle pa sam podnio žalbu R-golu, što je prošlo glatko.

Zahvaljujući tome, nisam sumnjao gdje kupiti još jedan par. Profesionalni pristup kupcu u pitanjima žalbi i otpreme. Nema problema s kontaktiranjem korisničke službe, što je također veliki plus.

swap iconPrikaži originalnu recenziju

3 days ago

thumb-up icon

Tomasz

current language - pl
tm-star

5.0

Sve je u redu, bez nepotrebnog odgađanja. Sve je super. Druge tvrtke mogu slijediti primjer. 👍️

swap iconPrikaži originalnu recenziju
comment icon

Komentar prodavatelja

Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że wszystko poszło sprawnie. Zapraszamy ponownie!👍️ Drużyna R-GOL.com

3 days ago

thumb-up icon

Dariusz

current language - pl
tm-star

5.0

Zakazana dostava paketa, sviđa mi se. Ovdje je kupac najvažniji, veliki. Vrlo uspješna kupovina i odlična usluga. Pošiljka je stigla u jednom komadu. 💪

swap iconPrikaži originalnu recenziju

3 days ago

thumb-up icon

Filip

current language - pl
tm-star

5.0

Veliki plus za učinkovito izvršenje pošiljke. Paket mi je stigao u savršenom stanju. Vješta i okretna operacija. Nastavite tako. Sve je učinjeno na vrijeme, proizvod je bio u ispravnom stanju.

swap iconPrikaži originalnu recenziju

3 days ago

thumb-up icon

Małgorzata

current language - pl
tm-star

5.0

Brzo, učinkovito i u skladu s veličinom, od srca preporučujem

swap iconPrikaži originalnu recenziju

3 days ago

thumb-up icon

Grzegorz

current language - pl
tm-star

5.0

Sve je stiglo kako je naređeno. Fantastična služba za korisnike, poštovanje. Pošiljka se pakira majstorski. Tvrtka koju vrijedi preporučiti.

swap iconPrikaži originalnu recenziju

3 days ago

thumb-up icon

Antoni

current language - pl
tm-star

4.0

Brzo ispunjavaju narudžbe.

swap iconPrikaži originalnu recenziju

3 days ago

thumb-up icon

Łukasz

current language - pl
tm-star

5.0

Paket je stigao netaknut. Iskreno ga preporučujem. Vrlo učinkovito obrađena pošiljka. Tipično pro-klijentski pristup. Bravo! Senzacionalna trgovina u koju se stalno vraćam s velikim zadovoljstvom.

swap iconPrikaži originalnu recenziju

4 days ago

thumb-up icon

Orest

current language - pl
tm-star

5.0

❤️ Senzacionalno, bez ikakvog klizanja.

swap iconPrikaži originalnu recenziju

4 days ago

thumb-up icon

Monika

current language - pl
tm-star

5.0

Ne brinite, možete naručiti prema rokovima isporuke na web stranici.

swap iconPrikaži originalnu recenziju

4 days ago

thumb-up icon

Szymon

current language - pl
tm-star

5.0

Pravi ljudi na pravom mjestu. Super. 👍️🔥💯

swap iconPrikaži originalnu recenziju
comment icon

Komentar prodavatelja

Dzięki za pozytywny feedback! Miło słyszeć, że jesteśmy na właściwym miejscu. Do zobaczenia przy kolejnych zakupach! Drużyna R-GOL.com

4 days ago

thumb-up icon

KATARZYNA

current language - pl
tm-star

5.0

Nisam očekivao da će isporuka biti izvršena tako brzo. Osoblje je spremno pomoći kupcu u bilo kojem trenutku. Bravo. Hladna kartonska kutija izgleda iznenađujuće dobro. Nastavite s dobrim radom, kvaliteta proizvoda je izvrsna.

swap iconPrikaži originalnu recenziju

4 days ago

thumb-up icon

Grzegorz

current language - pl
tm-star

5.0

Odličan kontakt, bez problema. 🔥👍️

swap iconPrikaži originalnu recenziju

4 days ago

thumb-up icon

Tomasz

current language - pl
tm-star

5.0

Paket je stigao do mene bez ikakvih oštećenja. Vrlo postojano pakiranje.

swap iconPrikaži originalnu recenziju

4 days ago

thumb-up icon

Slawomir

current language - pl
tm-star

5.0

Velika prednost je brza implementacija. Dugo nisam vidio tako pristojnu službu. Savršeno zapakirana pošiljka. Volio bih opet provjeriti ovu trgovinu.

swap iconPrikaži originalnu recenziju

4 days ago

thumb-up icon

Damian

current language - pl
tm-star

5.0

Trenutna dostava proizvoda.

swap iconPrikaži originalnu recenziju

4 days ago

thumb-up icon

Małgorzata

current language - pl
tm-star

5.0

Oni pružaju detaljne informacije o isporuci. To se cijeni. Podigli su ljestvicu vrlo visoko, odlična usluga. Paket sam primio u savršenom stanju. Oduševljen sam pristupom kupcu i, naravno, kvalitetom proizvoda. Ekstra!

swap iconPrikaži originalnu recenziju

4 days ago

thumb-up icon

Dorota

current language - pl
tm-star

5.0

Dodatno pakiranje, oduševljen sam. Bila je to brza poštarina i zadovoljan sam. Dostava naručene robe je trenutna. Roba je pažljivo pakirana, jamstveni list, račun, sve je u redu. Veliki izbor po povoljnoj cijeni.

swap iconPrikaži originalnu recenziju

4 days ago

thumb-up icon

Radosław

current language - pl
tm-star

5.0

Profesionalna služba za korisnike. Dobro osigurana pošiljka. Dostava je stigla na vrijeme, odlična organizacija. To je pouzdana trgovina, s pristupačnim cijenama. Stvarno ga preporučujem. 👍️

swap iconPrikaži originalnu recenziju
comment icon

Komentar prodavatelja

Dzięki za super opinię! Cieszymy się, że wszystko poszło gładko. Do zobaczenia przy kolejnych zakupach! Drużyna R-GOL.com

4 days ago

thumb-up icon

Tomasz

current language - pl
tm-star

5.0

Brza i učinkovita poštarina, sve dobro zapakirano. Preporučiti.

swap iconPrikaži originalnu recenziju

4 days ago

thumb-up icon

Piotr

current language - pl
tm-star

5.0

Paket je stigao vrlo brzo. Vrlo pouzdan i profesionalan pristup kupcu. Pakiranje i izgled pošiljke je u redu. Kupovina bez muke, to je ono što mi se najviše sviđa.

swap iconPrikaži originalnu recenziju

4 days ago

thumb-up icon

Marta

current language - pl
tm-star

5.0

Dobro osigurana, neoštećena pošiljka.

swap iconPrikaži originalnu recenziju

4 days ago

thumb-up icon

Agnieszka

current language - pl
tm-star

5.0

Na vrijeme, bez živaca, kao što je najavljeno. Savršeno stanje pošiljke. Paket je stigao netaknut.

swap iconPrikaži originalnu recenziju

4 days ago

thumb-up icon

Barbara

current language - pl
tm-star

5.0

Sve je u redu, dostava vrlo učinkovita. Zahvaljujući ovom filmu, pošiljka izgleda još vrijednije. Transakcija je prošla brzo i glatko, nude mnoge oblike plaćanja. Nemam komentara, sve je bilo u redu, preporučujem to drugima. 💪

swap iconPrikaži originalnu recenziju
comment icon

Komentar prodavatelja

Dziękujemy za pozytywną opinię i za polecenie nas! Cieszymy się, że jesteś zadowolona. Do zobaczenia ponownie! Drużyna R-GOL.com

4 days ago

thumb-up icon

Łukasz

current language - pl
tm-star

5.0

Odličan kontakt, trenutna poštarina. Super kvalitetna lopta.

swap iconPrikaži originalnu recenziju
comment icon

Komentar prodavatelja

Dzięki za super opinię! Cieszymy się, że wszystko poszło gładko. Do zobaczenia ponownie! Drużyna R-GOL.com

4 days ago

thumb-up icon

RAFAŁ

current language - pl
tm-star

5.0

Efikasna telefonska linija, veliki plus od mene. Pakiranje je jednostavno umjetničko djelo. Pošiljka je stigla kako sam i očekivao, brzo. Naručeni proizvod je kako je opisano, a pakiranje je vrlo solidno pakirano, preporučujem.

swap iconPrikaži originalnu recenziju
comment icon

Komentar prodavatelja

Dzięki za świetną opinię! Super, że wszystko poszło gładko i jesteś zadowolony. Do zobaczenia przy kolejnych zakupach! Drużyna R-GOL.com

4 days ago

thumb-up icon

Marcin

current language - pl
tm-star

5.0

Paket je propisno osiguran prema sadržaju. Kupovina mi je stigla na vrijeme. Izvrsna i profesionalna usluga. Volim njihovu uslugu, nikada ne prave problem s pritužbama ili povratima.

swap iconPrikaži originalnu recenziju

4 days ago

thumb-up icon

Angelika

current language - pl
tm-star

5.0

Informacije na web mjestu identične su činjenicama, preporučujem. Čak su savršeno riješili moju tešku pošiljku, bravo. Učinkovita obrada narudžbi i nesmetan kontakt s osobljem. Ispravan rad. Usklađenost isporučene narudžbe s ponudom.

swap iconPrikaži originalnu recenziju

4 days ago

thumb-up icon

Piotr

current language - pl
tm-star

5.0

Što više možete očekivati, sve je u redu. Ambalaža je pažljivo zaštićena. Možete vidjeti da ne odgađaju isporuku. Neposredna poštarina. Trenutna dostava moje narudžbe, preporučujem!

swap iconPrikaži originalnu recenziju

4 days ago

thumb-up icon

Karolina

current language - pl
tm-star

5.0

Dostava u tren oka. Dimenzije cipela dane su vrlo precizno, vrlo velik izbor asortimana. Preporučujem i zahvaljujem

swap iconPrikaži originalnu recenziju
comment icon

Komentar prodavatelja

Dzięki za super opinię i polecenie nas! Cieszymy się, że wszystko poszło gładko. Do zobaczenia! Drużyna R-GOL.com

4 days ago

thumb-up icon

andrzej

current language - pl
tm-star

5.0

Instant uslugu i dostavu preporučujem prodavatelju

swap iconPrikaži originalnu recenziju

4 days ago

thumb-up icon

Ilona Ratynska

current language - pl
tm-star

5.0

Svi proizvodi ispunjavaju moja očekivanja, preporučujem ih. Moj paket je stigao sigurno, što nije bilo lako. Hvala. Zaposlenici će rado pomoći i otkloniti sve sumnje. Preporučiti. Sve je bilo savršeno, moja očekivanja su ispunjena na vrlo visokoj razini.

swap iconPrikaži originalnu recenziju

4 days ago

thumb-up icon

Łukasz

current language - pl
tm-star

5.0

Super usluga trenutne dostave Uredno upakiran paket, preporučujem.

swap iconPrikaži originalnu recenziju
comment icon

Komentar prodavatelja

Dzięki za super opinię! Cieszymy się, że wszystko poszło gładko. Zapraszamy ponownie! Drużyna R-GOL.com

4 days ago

thumb-up icon

Dariusz

current language - pl
tm-star

5.0

Sve na vrijeme, učinkovito i na vrijeme. Nemam apsolutno nikakvih komentara o ovoj pošiljci. Briljantna usluga, sve je prošlo brzo i učinkovito. Što još možeš poželjeti. I proizvode i uslugu vrijedi preporučiti.

swap iconPrikaži originalnu recenziju
comment icon

Komentar prodavatelja

Dzięki za super opinię! Cieszymy się, że wszystko poszło gładko. Do zobaczenia przy kolejnych zakupach! Drużyna R-GOL.com

4 days ago

thumb-up icon

Radosław

current language - pl
tm-star

5.0

Odmah možete vidjeti da osoblje voli svoj posao. Ovdje ću definitivno više kupovati, sve je prošlo bez nepotrebnih živaca. Nisam imao problema s naredbom. Možete pouzdano naručiti. Pravilno pakirana roba, stvarno izdržljiva ambalaža.

swap iconPrikaži originalnu recenziju

4 days ago

thumb-up icon

Małgorzata

current language - pl
tm-star

5.0

Uvijek na vrijeme, bez nepotrebnog kašnjenja.

swap iconPrikaži originalnu recenziju

4 days ago

thumb-up icon

Paweł

current language - pl
tm-star

5.0

Možete jednostavno naručiti, datumi na web stranici se savjesno ažuriraju.

swap iconPrikaži originalnu recenziju

4 days ago

thumb-up icon

Elżbieta

current language - pl
tm-star

5.0

Paket je stigao na vrijeme, gotovo do minute. Usluga trgovine je besprijekorna. Roba u skladu s opisom i potražnjom. Pošiljka je izvršena ekspresno. Preporučujem ga svima koji su zainteresirani.

swap iconPrikaži originalnu recenziju
comment icon

Komentar prodavatelja

Dzięki za super opinię! Cieszymy się, że wszystko poszło gładko. Zapraszamy ponownie! Drużyna R-GOL.com

4 days ago

thumb-up icon

Katarzyna

current language - pl
tm-star

5.0

Savršena suradnja s djelatnicima trgovine.

swap iconPrikaži originalnu recenziju

4 days ago

thumb-up icon

bartosz

current language - pl
tm-star

5.0

Od srca mogu preporučiti ovu trgovinu.

swap iconPrikaži originalnu recenziju

4 days ago

thumb-up icon

Agnieszka

current language - pl
tm-star

5.0

Vrlo brzo i učinkovito izvršenje narudžbi. Preporučam.

swap iconPrikaži originalnu recenziju
comment icon

Komentar prodavatelja

Dzięki za super opinię! Cieszymy się, że jesteś zadowolona. Do zobaczenia wkrótce! Drużyna R-GOL.com

4 days ago

thumb-up icon

Marta

current language - pl
tm-star

5.0

Dobio sam kompletan, dobro osiguran paket. Odličan kontakt s osobljem i zaista brza pomoć. Ovo je uzorna korisnička usluga, brza i profesionalna. Pravovremena dostava je ono što mi se najviše sviđa. Ako tražite brzu i jeftinu tvrtku, to je definitivno to.

swap iconPrikaži originalnu recenziju

4 days ago

thumb-up icon

Roman

current language - pl
tm-star

5.0

Iznenadila me tako brza obrada narudžbi. 🔥👍️💪

swap iconPrikaži originalnu recenziju

4 days ago

thumb-up icon

Janek

current language - pl
tm-star

5.0

Sjajno je što su tako precizni. Paket je stigao na vrijeme. 🔥

swap iconPrikaži originalnu recenziju
comment icon

Komentar prodavatelja

Super, że wszystko poszło gładko! Dzięki za pozytywny komentarz. Do zobaczenia! Drużyna R-GOL.com

5 days ago

thumb-up icon

IWONA

current language - pl
tm-star

5.0

Nisam očekivao tako brzu isporuku. Proizvod je došao u pažljivo osiguranoj ambalaži.

swap iconPrikaži originalnu recenziju

5 days ago

thumb-up icon

Dariusz

current language - pl
tm-star

5.0

Vrlo učinkovito obavljena pošiljka.

swap iconPrikaži originalnu recenziju

5 days ago

thumb-up icon

Dawid

current language - pl
tm-star

5.0

Ispravno i još bolje.

swap iconPrikaži originalnu recenziju
comment icon

Komentar prodavatelja

Dzięki za recenzję! Super, że wszystko poszło nawet lepiej niż oczekiwano. Do zobaczenia! Drużyna R-GOL.com

5 days ago

thumb-up icon

Mariusz

current language - pl
tm-star

5.0

Sve je u redu. Preporučujem ovu trgovinu

swap iconPrikaži originalnu recenziju

5 days ago

thumb-up icon

Jarek

current language - pl
tm-star

5.0

Svijet bi bio mnogo jednostavniji da se svaki trgovac na malo ponaša na ovaj način. Dobar posao!

swap iconPrikaži originalnu recenziju

5 days ago

thumb-up icon

Marcin

current language - pl
tm-star

5.0

Narudžba je stigla bez ikakvih iznenađenja, vrlo sam zadovoljan kvalitetom proizvoda, ambalažom i razinom usluge. Atraktivan bonus sustav. Preporučiti.

swap iconPrikaži originalnu recenziju

5 days ago

thumb-up icon

Marta

current language - pl
tm-star

5.0

Vrlo lijepa usluga, 👍️

swap iconPrikaži originalnu recenziju

5 days ago

thumb-up icon

Piotr

current language - pl
tm-star

5.0

Po propisu je prošlo bez problema.

swap iconPrikaži originalnu recenziju